Menu Piwnicy pod Nietoperzem
Zupy
- Zupa dnia
- Barszcz czerwony z uszkami
- Barszcz czerwony z jakiem
- Żurek po ojcowsku
- Żurek z jajkiem i kiełbasą
- Flaki
Dania mięsne
- Eskalopki cielęce
- Placki Maćkowe (placki ziemniaczane z gulaszem cielęcym)
- Schab w pikantnym sosie "Diabelskie Jadło"
- Polędwica wieprzowa po staropolsku (polędwica w sosie borowikowym)
- Schab w sosie z zielonego pieprzu
- Schab po cygańsku (schab podany z papryką, ogórkiem kiszonym i boczkiem)
- Kotlet schabowy
- Filet z kurczaka w cieście po parysku
Dania z ryb
- Pstrąg filetowany a'la Nietoperz
- Pstrąg w ziołach
- Pijany pstrąg
- Pstrąg z wody
- Pstrąg saute
- Pstrąg w śmietanie
- Stek z łososia z parmezanem
- Łosoś gotowany w jarzynach
Dania jarskie
- Pierogi ze szpinakiem
- Pierogi ruskie
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Placki ziemniaczane z pieczarkami
- Talerz wegetariański
- Naleśniki z serem i bitą śmietaną
Napoje
- Polecamy czeskie piwa z beczki: Holba i Litovel oraz butelkowe: Holba, Litovel i Novopacke (jasne i ciemne)
Menu grillowe podawane w sezonie letnim
- Pstrąg liściach chrzanu lub kapusty
- Pieczona kiełbaska
- Ziemniaki w garnku
- Karczek
- Szaszłyk
- Kaszanka
- Udko z kurczaka
- Ziemniak w folii z dodatkami: boczek, cebula
- Chleb wiejski ze smalcem i ogórkami